Кой съм аз? За мен

Няколко думи за мен Радвам се,
че си тук

Щом четеш това, вероятно вече съм те заинтригувал… Казвам се Николай Николов. Занимавам се непрофесионално с фотография от около 6 години и съвсем професионално избягвам да я превърна в свой занаят. Родом съм от Пловдив, харесвам си го и не смятам да го напускам в близкото бъдеще. Що се отнася до фотографиите ми, водя се от съвета на моя идол и пътеводна звезда и се старая все повече да показвам в снимките си това, което аз искам да предам на зрителя, а не това, което той очаква или се надява да види. Тази на пръв поглед парадоксална философия ми помага да провокирам различни чувства и емоции, в различни хора, от една и съща снимка.

Какво снимам? Краткият отговор е… хора. Човекът е център на моите кадри. Обичам да работя с хора, които са готови да жертват зоната си на комфорт в името на това, светът да се докосне до тяхната история – неподправена и истинска!

Ако ти харесва това, което прочете, ще съм повече от радостен да се запознаем и да творим заедно!

Инструментите без които не мога Моята техника

В правилния момент, с правилната светлина всичко изглежда магично! Започнах фотографското си приключение с бюджетен фотоапарат и един обикновен отражател. Вече почти 6 години по-късно все още мога да се похваля със същия инструментариум. Техниката е без значение, когато водещо е желанието!

Снимаш, а после? Пост-обработка

Пост-обработката, а именно цветовите и текстурни промени по снимките след тяхното заснемане, е точно толкова, ако не и по- важен момент във фотографския проект. Не е тайна, че прекарвам по-голямата част от времето си именно с него… 

Няколко напълно безпристрастни думи За мен беше удоволствие

Обратно Нагоре
Затвори Увеличи
Този бутон не ти трябва на територията на сайта :)